Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 50 g shallots, halved
- 50 g olive oil
- water, for cooking noodles
- 150 g mangetout, washed, trimmed
- 100 g fresh baby sweetcorn, washed, halved
- 100 g carrots, washed, peeled, cut in ribbons
- 200 g dried rice noodles
- 100 g mango, cut in pieces
- 50 g peanut butter, unsalted, smooth or crunchy (see tip)
- 40 g rice vinegar
- 10 g lime juice
- 10 g sesame oil, plus extra for drizzling
- 280 g firm tofu
- 10 g fresh coriander leaves, washed, roughly chopped
- Voeding
- per 160 g
- Calorieën
- 949 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 73 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1 godz. 55 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 min
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
45 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1 Std. 20 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min