Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 80 g gluten-free bread, stale, torn in pieces
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste
Bolognese Sauce
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 125 g soya mince
- 100 g water
- 90 g tomato purée
- 60 g raisins (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp dried basil
- 1 pinch ground cinnamon
Buckwheat Pasta
- 350 g buckwheat flour
- 180 g water
- ¼ tsp fine sea salt
Vegan Béchamel Sauce
- 750 g soya milk
- 50 g cornflour
- 10 g olive oil
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1588 kJ / 379.5 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 11.6 g
- Natrium
- 553 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Vegan Spanish Omelette
40min
Vegan Brownies
2u. 40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min