Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 220 g water
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g strong white bread flour
- 200 g spelt flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
Topping
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 450 g chicory, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g Taleggio, rind removed, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 15 g shelled walnuts, roughly chopped, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3130 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 75.8 g
- Vetten
- 39.7 g
- Vezels
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Falafel
24sa
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1h 20min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 Std. 30 Min
Tuna and Olive Empanaditas
4 Std. 5 Min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1sa 5 dk
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Quick Falafel
30 min
No-rise Wholemeal Pizzas
40 min
Pain aux Cereales
12h 15min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 Std. 45 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h