Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 220 g water
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g strong white bread flour
- 200 g spelt flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
Topping
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 450 g chicory, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g Taleggio, rind removed, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 15 g shelled walnuts, roughly chopped, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3130 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 75.8 g
- Vetten
- 39.7 g
- Vezels
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Prune Jam
55 Min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25 menit
Mushroom-filled Buns
1 godz. 20 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Chai Spiced Rice Pudding
1h 5 min
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8h 30min
Camille Carrot and Almond Cakes
1h 35min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45 min
Oat Pancakes with Peanut Milk
8h 55min