Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 220 g water
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g strong white bread flour
- 200 g spelt flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
Topping
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 450 g chicory, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g Taleggio, rind removed, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 15 g shelled walnuts, roughly chopped, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3130 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 75.8 g
- Vetten
- 39.7 g
- Vezels
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Oaty Cookies with Wholemeal Flour and Honey
45 Min
Dill and feta flatbread
1h 20min
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Parmesan Herb Madeleines
1 Std.
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2 Std. 10 Min
Camille Carrot and Almond Cakes
1 godz. 35 min
Strawberry and Pear Terrine
9 Std. 30 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min