Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 red chilli, halved and deseeded
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp salt (optioneel)
- 2 tomatoes, quartered
Crab Filling
- 20 g fresh coriander
- 1 slice lemon zest
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 1 red chilli, halved and deseeded
- 1 pinch ground cumin
- 300 g fresh crab meat
- 8 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- oil, for frying
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Soubise Sauce
30min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 Min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Geen beoordelingen
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Pineapple Parcels
1h
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Bread Pudding with Red Berries
55 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min