Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g sunflower oil
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 40 g Dijon mustard
- 30 g white wine vinegar
- 1 pinch cayenne pepper
- 1 pinch sugar
- ¼ tsp fine sea salt
- 250 g single cream
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 697 kJ / 166.6 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 110.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar Salad
30 min
French dressing
5min
Béarnaise Sauce
20 min
Caesar Salad Dressing
5min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min
Aïoli
5min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min