Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 200 g onions, sliced (5 mm)
- 20 g olive oil
- 600 g venison, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ Tbsp plain flour
- 300 g carrots, halved lengthways then sliced (3 cm)
- 250 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 30 g tomato purée
- 50 g port
- 700 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 120 g pitted prunes
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1645 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 952 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Venison and Potato Goulash
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Chilli con Carne
40min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM6)
1h
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef in Stout
1h 40min