Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 200 g onions, sliced (5 mm)
- 20 g olive oil
- 600 g venison, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ Tbsp plain flour
- 300 g carrots, halved lengthways then sliced (3 cm)
- 250 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 30 g tomato purée
- 50 g port
- 700 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 120 g pitted prunes
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1645 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 952 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Leftover Roast Patties with Egg
45 Min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40 min
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Beef in Stout
1h 40 min
Beef and Ale Stew
2h 20min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Janek's Chicken Soup
2h
Beef Bourguignon
1h 30min