Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 200 g onions, sliced (5 mm)
- 20 g olive oil
- 600 g venison, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ Tbsp plain flour
- 300 g carrots, halved lengthways then sliced (3 cm)
- 250 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 30 g tomato purée
- 50 g port
- 700 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 120 g pitted prunes
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1645 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 952 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Quick Lamb Dhansak
45 min
Beef Stroganoff
1h
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Arbroath Smokie Soup
40min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Venison and Potato Goulash
50 Min
Chicken and Pear Pie
2h 40min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Scotch Broth
1h