
Apparaten en Accessoires
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 50min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
onions sliced (5 mm)200 g
-
olive oil20 g
-
venison boneless, cut in pieces (2 cm)600 g
-
plain flour1 ½ Tbsp
-
carrots halved lengthways then sliced (3 cm)300 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)250 g
-
tomato purée30 g
-
port50 g
-
water700 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh bay leaves2
-
pitted prunes120 g
-
ground black pepper to taste
Voeding per 1 portion
Calorieën
391 kcal /
1645 kJ
Eiwitten
37 g
Vetten
8 g
Koolhydraten
35 g
Verzadigd vet
2 g
Natrium
952 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

A Very Thermomix® Christmas
63 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland