Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 20 g fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g chicken breasts, skinless, diced (2 cm)
- 2 tsp fine sea salt
- 1000 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 400 g dried penne pasta
- 170 g ricotta cheese
- 2 lemons, finely grated zest and juice
- 1 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3254 kJ / 777.8 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 82.8 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1049 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45min
Turkey Crumble
1h 10 min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 Std. 55 Min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min