Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 20 g fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g chicken breasts, skinless, diced (2 cm)
- 2 tsp fine sea salt
- 1000 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 400 g dried penne pasta
- 170 g ricotta cheese
- 2 lemons, finely grated zest and juice
- 1 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3254 kJ / 777.8 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 82.8 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1049 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Chicken Enchiladas
1h
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1h
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 dk
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 Std.
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 dk
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 dk
Chicken Pesto Tagliatelle
1sa 5 dk
Chicken and Spinach Lasagne
1j 15 menit
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min