Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 20 g fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g chicken breasts, skinless, diced (2 cm)
- 2 tsp fine sea salt
- 1000 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 400 g dried penne pasta
- 170 g ricotta cheese
- 2 lemons, finely grated zest and juice
- 1 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3254 kJ / 777.8 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 82.8 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1049 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 Std.
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 Std. 15 Min