Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g water
- 200 g jasmine rice
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 800 g mixed vegetables, cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 20 g soy sauce
- 1 tsp ground black pepper
- 130 g seitan, sliced (approx. 5 mm)
- 20 g sesame oil
- 10 g spring onions, thinly sliced (2-3 mm) (optioneel)
- 1 Tbsp sesame seeds, for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1291 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 Std. 20 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min