Apparaten en Accessoires
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
water800 g
-
jasmine rice200 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
mixed vegetables cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)800 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
soy sauce20 g
-
ground black pepper1 tsp
-
seitan sliced (approx. 5 mm)130 g
-
sesame oil20 g
-
spring onions (optioneel) thinly sliced (2-3 mm)10 g
-
sesame seeds (optioneel) for serving1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1291 mg
Eiwitten
19.5 g
Calorieën
1954 kJ /
467 kcal
Vetten
12.5 g
Vezels
7.8 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
68.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go Green, Feel Good
71 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1 godz. 30 min
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Sweet Potato Curry
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min