Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g walnut halves
-
1
sprig fresh thyme, leaves only
of 1 pinch dried thyme - 1 pinch ground black pepper
- 110 g leek, cut in pieces, plus 8 leaves (8-10 cm long)
-
50
g bacon, any type
of sun-dried tomatoes - 40 g olive oil
- boiling water, for soaking
- 8 chicken breast fillets (approx. 500 g), beaten to 2-3 mm thick
- 8 pinches salt
- 8 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp soy sauce, plus extra for serving
- 500 g water
- soy sauce, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1814.8 kJ / 433.8 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 639 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Chicken Mushroom Fajitas (TM6)
1h
Tomato and Haddock Rice
50min
Christmas Quesadillas
55min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Sautéed Pork with Cider
55min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20 min