Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g walnut halves
-
1
sprig fresh thyme, leaves only
of 1 pinch dried thyme - 1 pinch ground black pepper
- 110 g leek, cut in pieces, plus 8 leaves (8-10 cm long)
-
50
g bacon, any type
of sun-dried tomatoes - 40 g olive oil
- boiling water, for soaking
- 8 chicken breast fillets (approx. 500 g), beaten to 2-3 mm thick
- 8 pinches salt
- 8 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp soy sauce, plus extra for serving
- 500 g water
- soy sauce, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1814.8 kJ / 433.8 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 639 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30p
Red bean chicken and sweet potato stew
45p
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25p
Broccoli and Bacon Tarts
45p
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35p
Pearl Barley and Chicken Salad
1 Std.
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45p
Salmon and Asparagus Rice Salad
40p
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30p
Prawn and Cucumber Salad
55min
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM6)
1h 15min