Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g walnut halves
-
1
sprig fresh thyme, leaves only
of 1 pinch dried thyme - 1 pinch ground black pepper
- 110 g leek, cut in pieces, plus 8 leaves (8-10 cm long)
-
50
g bacon, any type
of sun-dried tomatoes - 40 g olive oil
- boiling water, for soaking
- 8 chicken breast fillets (approx. 500 g), beaten to 2-3 mm thick
- 8 pinches salt
- 8 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp soy sauce, plus extra for serving
- 500 g water
- soy sauce, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1814.8 kJ / 433.8 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 639 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Yakisoba Rice Vermicelli
40min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 menit
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 Std. 30 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min