Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel Sauce
-
250
g granulated sugar
of Demerara sugar - 200 g double cream
- 1030 g water
- 30 g unsalted butter, cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
- 1 tsp lemon juice (see tip)
- 15 g vinegar
Parfait and Assembly
- 80 g roasted peanuts, salted
- 500 g double cream
- 5 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1801 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Béchamel Sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Caramel Sauce
1sa 30 dk
Paris Brest
6h 40min
Fresh Pasta Dough
1sa
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Mayonnaise
5 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Crêpes Suzette
35 dk
Vanilla Bean Marshmallows
2 Std. 15 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min