Caramel Parfait
TM6

Caramel Parfait

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Caramel Sauce

  • 250 g granulated sugar
    of Demerara sugar
  • 200 g double cream
  • 1030 g water
  • 30 g unsalted butter, cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
  • 1 tsp lemon juice (see tip)
  • 15 g vinegar

Parfait and Assembly

  • 80 g roasted peanuts, salted
  • 500 g double cream
  • 5 egg yolks, from medium eggs

Voeding
per 1 slice
Calorieën
1801 kJ / 430 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
28 g
Vetten
33 g
Vezels
0.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten