Apparaten en Accessoires
Caramel Parfait
Voorbereiding 20min
Totaal 7u.
10 slices
Ingrediënten
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream200 g
-
water1030 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
vinegar15 g
Parfait and Assembly
-
roasted peanuts, salted80 g
-
double cream500 g
-
egg yolks from medium eggs5
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Eiwitten
6 g
Calorieën
1801 kJ /
430 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
28 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Lemon Curd and Nectarine Tart
3u. 40min
Crème Pâtissière
15min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Caramel Sauce
1u. 30min
Chocolate Sauce
10min
Piped Raspberry Mousse
1u.
Crème Pâtissière
15min
Béarnaise Sauce
15min
Salted Caramel Ice Cream
14u.
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min