Apparaten en Accessoires
Caramel Parfait
Voorbereiding 20min
Totaal 7u.
10 slices
Ingrediënten
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream200 g
-
water1030 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
vinegar15 g
Parfait and Assembly
-
roasted peanuts, salted80 g
-
double cream500 g
-
egg yolks from medium eggs5
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Eiwitten
6 g
Calorieën
1801 kJ /
430 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
28 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Green Apple Bellini
3u. 15min
Seville Orange Curd
40min
Strawberry Champagne Cocktail with Mini Savoury Cheesecakes
3u. 40min
Choron Sauce
20min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3u. 15min
Peach Pavlova
5u. 30min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Geen beoordelingen
Béarnaise Sauce
15min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1u.
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3u.
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3u. 40min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2u. 15min