Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 250 g tomatoes, halved
- 140 g red peppers, deseeded and quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 30 g red onion, quartered
- 50 g avocado
- 20 g Medjool dates, pitted
- 25 g olive oil
- ½ tsp dulse flakes, dried
- 1 tsp tamari
- 1 Tbsp cider vinegar
- 340 g kelp noodles, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 718 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Spring greens
10 min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Sangria
10 min
Yoghurt Dressing
5 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Potato and Vegetable Purée
40min
Chocolate Quinoa Porridge
25 min
Quinoa and Chia Chips
45min
Sugar Free Banana Bread
1h 15 min