Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 250 g tomatoes, halved
- 140 g red peppers, deseeded and quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 30 g red onion, quartered
- 50 g avocado
- 20 g Medjool dates, pitted
- 25 g olive oil
- ½ tsp dulse flakes, dried
- 1 tsp tamari
- 1 Tbsp cider vinegar
- 340 g kelp noodles, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 718 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and Sweet Potato Fritters
1 Std.
Buckwheat Crêpes
30 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Chopped Vegetable Salad
10min
Champagne Grapefruit Sorbet
8 Std. 15 Min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Pas d’évaluation
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35min
Galapagos Mocktail
10min
Sangria
10min
Tofu stew
30 Min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Melon and Kiwi Smoothie
10min