Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 120 g onions, quartered
- 50 g leek, white part only, cut in pieces (2-3 cm)
- 40 g olive oil
- 4 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh thyme
- 2 - 3 tsp harissa paste
Lamb and Couscous
- 400 g water
-
200
g cooked chickpeas
of 400 g tinned chickpeas, drained -
100
g turnip, cut in cubes (1 cm)
of 100 g swede, cut in cubes (1 cm) - 600 g boneless lamb leg, diced
- 10 g olive oil
- 300 g couscous
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch fine sea salt
- 600 g water, boiling
- 150 g sultanas
- 200 g carrots, cut in slices (2 mm)
- 200 g courgettes, cut in slices (2 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2324 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 23.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Cacciatore
50min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20 min
Quick Lamb Dhansak
45min
Beef Stroganoff
1h
Circassian Chicken
2h
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Lamb Stew
50min
Quick Lamb Dhansak
50min
Prawn Xacuti
1h 20 min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken Tagine
25 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min