Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 120 g onions, quartered
- 50 g leek, white part only, cut in pieces (2-3 cm)
- 40 g olive oil
- 4 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh thyme
- 2 - 3 tsp harissa paste
Lamb and Couscous
- 400 g water
-
200
g cooked chickpeas
of 400 g tinned chickpeas, drained -
100
g turnip, cut in cubes (1 cm)
of 100 g swede, cut in cubes (1 cm) - 600 g boneless lamb leg, diced
- 10 g olive oil
- 300 g couscous
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch fine sea salt
- 600 g water, boiling
- 150 g sultanas
- 200 g carrots, cut in slices (2 mm)
- 200 g courgettes, cut in slices (2 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2324 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 23.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40p
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35p
Chicken Provencale
1 Std.
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Chicken Korma
40p
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Pork Vindaloo
4 Std.
Chicken Tagine
25p
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 Std.
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45p
Quick Beef Massaman Curry
40p