Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 20 g fresh parsley
- 30 g soy sauce
- 70 g olive oil
- 1 garlic clove
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g onions, quartered
- 150 g red peppers, cut in pieces
-
900
g chicken stock
of liquid vegetable stock - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
200
g long grain rice, rinsed
of basmati rice, rinsed - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g carrots, peeled, sliced (2 mm)
- 30 g cornflour
- 40 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2248 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 55.9 g
- Vetten
- 21.2 g
Alternatieve recepten
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1j 15 menit
Sweet and Sour Chicken with Rice
40min
Honeyed Chicken
25 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Lemon Chicken
20 min
Chicken Tagine
25 min
Rice with Duck
1h 5min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Cashew Chicken
45min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 menit