Compatibele versies
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
- 360 g plum tomatoes (6 tomatoes)
- 500 g aubergines (1-2 pieces)
- 250 g mozzarella (2 balls)
- 6 slices smoked salmon (120-130 g)
- 1 plain yoghurt
- 1 tsp mustard
- 20 g extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves, for decoration
- 30 g slivered almonds, toasted, for decoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1074 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 17.09 g
- Koolhydraten
- 6.36 g
- Vetten
- 18.14 g
- Vezels
- 2.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béchamel sauce
15min
Salmon tartare
10min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 Std.
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Salmon tartare
25min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Artichokes Romana
50 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Orange curry dressing
10min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Mini Laxpuddings
1h 10min
Provençal tart
1 godz. 15 min