
Apparaten en Accessoires
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
water1750 g
-
plum tomatoes (6 tomatoes)360 g
-
aubergines (1-2 pieces)500 g
-
mozzarella (2 balls)250 g
-
smoked salmon (120-130 g)6 slices
-
plain yoghurt1
-
mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh basil leaves for decoration6
-
slivered almonds toasted, for decoration30 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
257 kcal /
1074 kJ
Eiwitten
17.09 g
Vetten
18.14 g
Koolhydraten
6.36 g
Vezels
2.52 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Deliciously Light
10 recepten
Internationaal
Internationaal