Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce

Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • water
    1750 g
  • plum tomatoes (6 tomatoes)
    360 g
  • aubergines (1-2 pieces)
    500 g
  • mozzarella (2 balls)
    250 g
  • smoked salmon (120-130 g)
    6 slices
  • plain yoghurt
    1
  • mustard
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • fresh basil leaves for decoration
    6
  • slivered almonds toasted, for decoration
    30 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 257 kcal / 1074 kJ
Eiwitten 17.09 g
Vetten 18.14 g
Koolhydraten 6.36 g
Vezels 2.52 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...