Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 slices streaky bacon, rindless (see tip)
- 85 g sliced white bread, torn in pieces
- 10 g fresh sage leaves
- 5 g fresh parsley leaves
- 35 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 100 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1 Bramley cooking apple, peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)
- 800 g sausages, Cumberland, skins removed, broken in pieces
- 1 large egg
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1603 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1116 mg
Alternatieve recepten
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1sa
Cheddar Soda Bread Rolls
50 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Cheese Straws
30 Min
Toad in the Hole
1sa
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min