Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 slices streaky bacon, rindless (see tip)
- 85 g sliced white bread, torn in pieces
- 10 g fresh sage leaves
- 5 g fresh parsley leaves
- 35 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 100 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1 Bramley cooking apple, peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)
- 800 g sausages, Cumberland, skins removed, broken in pieces
- 1 large egg
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1603 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1116 mg
Alternatieve recepten
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45 min
Toad in the Hole
1sa
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Leftover Turkey and Veg Bake
1sa
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Carrot and Swede Mash
20min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1sa 20 dk
Chicken and Leek Pie
1sa 20 dk
Yorkshire Pudding
1sa