Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 red peppers (250-300 g each, see tip)
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried basil
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 g pitted green olives
- 60 g sun-dried tomatoes, preserved in oil, drained
- 30 g anchovy fillets, in oil, drained
- 500 g mixed minced meat (e.g. beef and pork)
- 80 g red wine
- 150 g brown onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g raisins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1934.8 kJ / 462.4 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 659.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 dk
Courgetti Carbonara
40 dk
Garlic Turkey Stew
45 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Summer Fruits Parcel
20 Min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Traditional Irish Stew
2 Std. 40 Min