Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 red peppers (250-300 g each, see tip)
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried basil
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 g pitted green olives
- 60 g sun-dried tomatoes, preserved in oil, drained
- 30 g anchovy fillets, in oil, drained
- 500 g mixed minced meat (e.g. beef and pork)
- 80 g red wine
- 150 g brown onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g raisins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1934.8 kJ / 462.4 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 659.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Spanish Tortilla
1 Std.
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 Min
Potato and Celeriac Gratin
1h 10min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 Min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min