Apparaten en Accessoires
Traditional Austrian Beef Goulash
Voorbereiding 30min
Totaal 4u.
4 portions
Ingrediënten
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
¼ tsp hot paprikacayenne pepper¼ tsp
-
dried oreganodried marjoram1 tsp
-
½ tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (optioneel)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
32 g
Calorieën
1483 kJ /
354 kcal
Vetten
21 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slow Cook Mode
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sous-vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Grisons Barley Soup
55 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Garlic Turkey Stew
45 min