Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
- 20 g mustard (e.g. English mustard)
- 350 g onions, cut in 8-10 wedges
- 30 g clarified butter
- 20 g tomato purée
- 1 - 2 garlic cloves, to taste, halved
- 3 tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
¼
tsp cayenne pepper
of ¼ tsp hot paprika -
1
tsp dried marjoram
of dried oregano -
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp meat stock paste, homemade - 200 g water
- 50 g red wine (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Grisons Barley Soup
55 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 godz.
Garlic Turkey Stew
45 min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Calzone Napoletano
1 Std. 40 Min