Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g stale white bread, torn in pieces
- 300 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 20 g pitted black olives
- 20 g celery stalk, cut in pieces
- 10 g fresh coriander
- 55 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 200 g tofu, diced
- 50 g plain flour
- 400 g cassava, cut in pieces
- 260 g coconut milk
- 180 g sugar, plus extra for sprinkling
- 15 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 30 g cornflour
- 100 g desiccated coconut
- 1200 g water
- 250 g brown rice
- 150 g frozen spinach, defrosted, drained
- 100 g frozen green peas
- 100 g baby carrots, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4678 kJ / 1118 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 157 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Burger
5 Std.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Tofu stew
30 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1sa 20 dk
Vegan bean burger
1sa 20 dk
Lentil Moussaka
3h 30min
Mushroom Parmentier
1sa 10 dk
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1sa
Vegan Bean Burgers
1sa 20 dk
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1sa 10 dk
Polenta with Ratatouille
1sa 20 dk