Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g stale white bread, torn in pieces
- 300 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 20 g pitted black olives
- 20 g celery stalk, cut in pieces
- 10 g fresh coriander
- 55 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 200 g tofu, diced
- 50 g plain flour
- 400 g cassava, cut in pieces
- 260 g coconut milk
- 180 g sugar, plus extra for sprinkling
- 15 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 30 g cornflour
- 100 g desiccated coconut
- 1200 g water
- 250 g brown rice
- 150 g frozen spinach, defrosted, drained
- 100 g frozen green peas
- 100 g baby carrots, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4678 kJ / 1118 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 157 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Stroganoff
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 Std. 5 Min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Lentil loaf
1 godz. 55 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Vegan Burger
5 Std.
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min