Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g fresh button mushrooms, sliced
- 300 g quinoa
- 60 g olive oil
- 30 g rice vinegar
- 80 g soy sauce
- 40 g sesame oil
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 220 g onions, cut in wedges
- 130 g carrots, sliced (1-2 cm)
- 1 garlic clove
- 750 g water
- 1 tsp salt
- ½ - 1 red onion
- 150 g cucumber
- 12 cherry tomatoes
-
100
g asparagus
of frozen edamame beans - 160 g tinned sweetcorn
- 120 - 150 g fresh baby spinach, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2662 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1542 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Geen beoordelingen
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min