Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g fresh button mushrooms, sliced
- 300 g quinoa
- 60 g olive oil
- 30 g rice vinegar
- 80 g soy sauce
- 40 g sesame oil
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 220 g onions, cut in wedges
- 130 g carrots, sliced (1-2 cm)
- 1 garlic clove
- 750 g water
- 1 tsp salt
- ½ - 1 red onion
- 150 g cucumber
- 12 cherry tomatoes
-
100
g asparagus
of frozen edamame beans - 160 g tinned sweetcorn
- 120 - 150 g fresh baby spinach, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2662 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1542 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Mushroom Wellington
2h 20min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Patatas Bravas with Aioli
1j 15 menit
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 dk
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Korean Ramen with Tofu
50 dk
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min