Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pork shoulder loin, cut in strips (1 cm)
- 2 tbsp fish sauce
- 100 g hot water
- 1 - 2 tbsp tamarind paste, adjust to taste
- 80 g onions
- 100 g shallots
- 10 g garlic cloves
- 4 - 6 dried chillies, soaked to soften
- 4 - 6 fresh red chillies
- 10 g fresh ginger
- 10 g galangal
- 20 g water
- 40 g oil
- 2 stalks fresh lemongrass
- 2 - 3 tbsp curry powder
- 2 kaffir lime leaves, shredded
- 180 g fresh coconut milk
- 1 tsp salt
- 10 g lump sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1527 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Fish Pork Belly
30 menit
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 menit
Ginger sesame oil chicken
25 menit
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Curry Chicken
1j
Taiwanese three cup chicken
20 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 menit
Dried Chilli Chicken with Potato
30 menit
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5 min