Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 155 g cashew nuts
- water, to soak
Paprika Oil
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp ground smoked paprika
Spicy Cashew Tare
- 155 g hoisin sauce
- 70 g miso paste, chickpea (see Tip)
- 70 g veggie tsuyu
- 30 g agave syrup
- 1 tsp togarashi powder
Shiitake Dashi
- 1420 g water
- 85 g dried shiitake mushrooms, thinly sliced
- 15 g kombu (approx. 3-4 large sheets)
Udon Noodles
- 1420 g water
- 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil, to fry
- 170 g tempeh, cut into pieces
- 1 tbsp chilli crisp oil
- 340 g dried udon noodles
- edible flowers, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2820.3 kJ / 674.1 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 914.2 mg
Alternatieve recepten
Revithia (chickpea soup)
24 Std. 40 Min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Chicken Mole Verde
Geen beoordelingen
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Thai Green Curry and Lemongrass Rice
1 godz. 15 min
Vegetarian Japchae
45 min
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1sa 10 dk