Apparaten en Accessoires
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
Voorbereiding 30min
Totaal 28u. 40min
10 portions
Ingrediënten
Ice cream
-
vanilla bean paste1 tsp
-
watermelon flesh cut into pieces (approx. 4 cm)800 g
-
caster sugar100 g
-
frozen raspberries150 g
-
pouring (whipping) cream380 g
-
full cream milk120 g
Wafers
-
rice malt syrup100 g
-
pure maple syrup50 g
-
puffed amaranth grain (see Tips)50 g
-
puffed millet (see Tips)20 g
-
shredded coconut20 g
-
poppy seeds1 tbsp
-
sesame seeds1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
oil for greasing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
1208 kJ /
287 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
33.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1u. 15min
Chewy pistachio biscuits
45min
Brioche
5u.
Buttercream icing
10min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Vanilla frosting
1u. 35min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4u. 30min
Freckle cake
26u. 40min
Quick fruit sorbet
10min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1u. 30min
Raw carrot cake
5u. 30min
Sushi salad
1u.