Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 914.3 kJ / 218.5 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 51.1 mg
Alternatieve recepten
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Asparagus and saffron risotto
35 min
DIY fruit dippers
35 min
Charcoal Bao Buns
2sa
Boiled Egg Mode
20min
Vegetable and herb seasoning
4 Std.
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Glazed carrots with honey
1sa 10 dk
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min