Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bundt
- 220 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g gluten free flour, plus extra for dusting
- 4 eggs
- 280 g caster sugar
- 1 tbsp grapeseed oil
- 200 g gluten free cornflour
- 1 tsp gluten free baking powder
- 2 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch salt
Lemon glaze
- 150 g pure icing sugar
- 10 - 20 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1214.6 kJ / 289.2 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 54.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 Min
Wholegrain scones
30 Min
Strawberry almond gelato
12 Std. 20 Min
Two-layer chocolate cake
3h 20min
Gluten free chocolate halva cake
1 Std.
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Easy coconut cake
1h 45min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min