Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wolf herring fish (ikan parang), flesh only (see tips)
- 2 ½ tsp salt
- ¼ tsp baking soda
- 30 g tapioca starch
- 200 g ice water
- 15 g wheat starch
- 1 ½ tsp sugar
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tsp dark sesame oil (roasted)
- 25 dumpling wrappers
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 274 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 297 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Congee
1h 30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1 Std. 5 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Hot and sour soup
20min
Rice Congee
4h 5min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Homemade Soy Milk
35 min