Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g beef fillet, partially frozen, then cut into thin slices
- 1 tsp cornflour, plus 1 teaspoon extra
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 80 g fresh king oyster mushrooms, cut into matchsticks
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- 600 g water, plus 2 tablesoons extra
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 3 egg whites
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped, plus extra for garnishing
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 604.4 kJ / 143.9 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 949.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Mala Bakkwa
4h 35min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Vietnamese mixed meat pho
1óra 50p
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Pad kra pow
45min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min