Xi hu niu rou geng (beef broth)

Xi hu niu rou geng (beef broth)

4.4 26 beoordelingen
Voorbereiding 25min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • beef fillet partially frozen, then cut into thin slices
    120 g
  • cornflour plus 1 teaspoon extra
    1 tsp
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • vegetable oil
    20 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    1 tsp
  • fresh king oyster mushrooms cut into matchsticks
    80 g
  • silken tofu cut into thin strips
    150 g
  • water plus 2 tablesoons extra
    600 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    1 tbsp
  • egg whites
    3
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
    2
  • fresh coriander roughly chopped, plus extra for garnishing
    10 sprigs
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground white pepper to taste

Voeding per 1 portion

Calorieën 143.9 kcal / 604.4 kJ
Eiwitten 13.4 g
Vetten 7.8 g
Koolhydraten 4.3 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 1.3 g
Natrium 949.5 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...