Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g beef fillet, partially frozen, then cut into thin slices
- 1 tsp cornflour, plus 1 teaspoon extra
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 80 g fresh king oyster mushrooms, cut into matchsticks
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- 600 g water, plus 2 tablesoons extra
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 3 egg whites
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped, plus extra for garnishing
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 604.4 kJ / 143.9 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 949.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 Min
Beef and coconut soup
30 Min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Wonton soup
1 Std.
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Braised Yee Mee
30 Min
Lemon Chicken
25 Min