Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- ½ tsp salt
- 2 tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters
- 1 tsp lemon juice
Crab Filling
- 10 sprigs coriander (roots, stalks and leaves)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 pinch ground cumin
- 300 - 400 g cooked crab meat
- 8 sheets filo pastry
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 719.1 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Saffron arancini
25h 25 min
Chocolate mousse soufflés
55min
Crème brûlée
7h
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Coppa del nonno
5min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50 min.
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min