Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- ½ tsp salt
- 2 tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters
- 1 tsp lemon juice
Crab Filling
- 10 sprigs coriander (roots, stalks and leaves)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 pinch ground cumin
- 300 - 400 g cooked crab meat
- 8 sheets filo pastry
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 719.1 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Ube nut pie
5h 10min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Brioche
5 Std.
Crown Roast of Lamb
1h 40min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Tiraccino
1h 5min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min
Masala bread rolls
1 godz. 15 min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1sa 10 dk
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Gruyère salmon patties with salad
1sa 20 dk