Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- ½ tsp salt
- 2 tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters
- 1 tsp lemon juice
Crab Filling
- 10 sprigs coriander (roots, stalks and leaves)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 pinch ground cumin
- 300 - 400 g cooked crab meat
- 8 sheets filo pastry
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 719.1 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Sticky drumettes
2hod. 45min
Hong shao rou (braised pork belly)
1u. 15min
Apple crumble meringue slice
2hod. 45min
Sangria ginger punch
1 Std. 5 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1u. 15min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Granini slice
2h 15min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Lamb and feta meatballs
30min