Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1100
g Yukon gold potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feeder
of 1100 g red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feeder - 15 g vegetable oil
-
150
g pancetta
of 150 g back bacon, diced - 60 g unsalted butter, clarified, divided
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2093.8 kJ / 500.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 137.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Geen beoordelingen
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM6)
1 Std. 30 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Peeling Ginger (Metric)
5 min
Jasmine Rice
35 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 45 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Poached eggs using blade cover
30 min