Apparaten en Accessoires
Sous-vide Honeyed Figs
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
16 pieces
Ingrediënten
-
fresh figs halved, stems trimmed8
-
honey3 oz
-
balsamic glaze3 oz
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
salt1 pinch
-
star anise1
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
ice cream to serve
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
10 mg
Eiwitten
0 g
Calorieën
197 kJ /
47 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
12 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-Vide
8 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Mulled Wine
15 Min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35 Min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Dragon Deviled Eggs
2 Std. 30 Min
Umami Paste
5 Min
Lemon Curd
20 Min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Celery leaf gremolata
5 Min
Café de Paris butter
25 Min
Apple Cranberry Chutney
1 Std. 5 Min
Caramelised balsamic reduction
30 Min