Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 fresh figs, halved, stems trimmed
- 3 oz honey
- 3 oz balsamic glaze
- ¼ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 pinch salt
- 1 star anise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- ice cream, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 197 kJ / 47 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 10 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Twice Baked Cheese Soufflés
1 Std. 25 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Leek Pie
1 Std. 45 Min
Marinated feta cheese
170 godz.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Umami paste
5 Min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min