Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 fresh figs, halved, stems trimmed
- 3 oz honey
- 3 oz balsamic glaze
- ¼ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 pinch salt
- 1 star anise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- ice cream, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 197 kJ / 47 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 10 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 Min
Maple Miso Vinaigrette
5 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Chocolate Cream Pie
5h 55min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Walnut Brittle
1 godz. 30 min
Traditional French vanilla canelé
49h 5 min
Orange Marinated Olives
10 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min