Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2270 g beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 1 onion (approx. 340 g), cut into pieces
- 790 g water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 60 g brown sugar
- 15 g Worcestershire sauce
-
60
g balsamic vinegar
of 60 g red wine vinegar - 45 g tomato paste
- 30 g tamari sauce
- 1 tsp paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried red chilli flakes
- parsley, fresh, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 696 mg
Alternatieve recepten
Camembert with Cranberries and Almonds
30min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 Min
Ube Coffee
10 Min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1h
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Spanish Tortilla
1h
Smash burger taco
40min