Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Polish sausage, cut into slices
- 40 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp sea salt
- 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
- 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g tomato passata (see Tips)
- crusty bread of choice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1720.9 kJ / 411.3 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1066.2 mg
Alternatieve recepten
Lamb sausage ragu
30 Min
Broccoli and ham pasta bake
1sa
Baked Chicken Pizzaiola
55 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 dk
Low waste chicken lasagne
1sa 30 dk
Chicken in chipotle sauce
40 dk
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1sa 30 dk
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min