Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pork loin roast, skinless (see Tips)
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 50 g honey
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries
- 1 tbsp dried marjoram
- 1 ½ tsp sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 1500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1237.8 kJ / 294.7 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 495.8 mg
Alternatieve recepten
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1h 35min
Stuffed tomatoes
50 min
Veal pizzaiola
40 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 godz. 15 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Beef Burgundy
1sa 45 dk