Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pork loin roast, skinless (see Tips)
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 50 g honey
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries
- 1 tbsp dried marjoram
- 1 ½ tsp sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 1500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1237.8 kJ / 294.7 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 495.8 mg
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1ωρ. 10 λεπτ.
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Country-style chicken liver fritters
35min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1ωρ.
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1ωρ.
Vegetable-topped bread
40 Min
Pork tenderloin parcels
1ωρ.
Ukrainian chebureks
1 Std. 35 Min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Lentil hotpot
12h 45min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min