![Mushroom Taco Filling Mushroom Taco Filling](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3be592ca1f54c74f6135312cb596d18e/Derivates/2f110ac654190d01976b75377420410bd8d430d3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 115 g white onion, cut into pieces
- 2 garlic clove
- 1 tsp oregano, dried
- ½ tsp cumin, ground
- ½ tsp paprika
- 15 g vegetable oil
- 285 g white button mushroom, fresh, sliced
- 285 g portobello mushroom, fresh, gills removed, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 1 serrano chilli, or jalapeno, stem removed, deseeded, thinly sliced (see Tip)
- 115 g vegetable broth
- 60 g tomato sauce (Spanish)
- 1 tablespoon salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 730.7 kJ / 174.6 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 534.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Lentils
5h 15min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM6)
No ratings
Refried Beans
4h 10 min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Layered Mexican dip
25 menit
Vegetable paella
40min
Mushroom stroganoff
20min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Tuscan White Bean Stew
1j
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 menit