Apparaten en Accessoires
Vegan Eggplant Massaman Curry
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
yellow onions quartered4 oz
-
raw unsalted peanuts1 oz
-
long red chili deseeded, cut into pieces1
-
olive oil plus 2 tbsp extra to drizzle1 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
water16 oz
-
eggplant cubed (½ in.)17 ½ oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
corn starch1 oz
-
Thai massaman curry paste1 oz
-
coconut milk5 oz
-
agave syrup½ oz
-
canned garbanzo beans drained9 oz
-
frozen green bean3 ½ oz
-
fresh button mushrooms sliced3 ½ oz
-
cilantro to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1138.7 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
1807.6 kJ /
432 kcal
Vetten
24.9 g
Vezels
11.1 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
41.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pumpkin Spice Chai
15min
Chocolate Mousse
3u. 20min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Geen beoordelingen
Carrot Torte
1u. 10min
Broccoli Stem Slaw
15min
Cutter Beet Carpaccio
Geen beoordelingen
Salsa Brava
10min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Lentil Loaf
1u. 10min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1u. 10min
Banana Bread (Brown Sugar)
1u. 30min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min