Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
-
500
g ripe tomato, cut into pieces
of 500 g canned tomatoes - 15 g tomato paste
- 370 g mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery stalks), cut into slices (1 cm)
- 1 tbsp ground sweet paprika
- 1 tsp salt, plus extra for the squid
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra for the squid
-
350
g dried black-eyed beans, soaked for at least 4 hours (see Tips)
of 350 g dried green lentils, rinsed and drained - 350 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
-
1000
g whole baby squid, cleaned, fresh or thawed
of 1000 g raw squid rings, fresh or thawed - 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon) (optioneel)
- fresh coriander, cut into pieces (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 11.5 g
Alternatieve recepten
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Miso fish with green beans and chickpea puree
3h
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Seafood panzanella
1 godz.
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Warm beetroot dish
50min