Apparaten en Accessoires
Pork pies
Voorbereiding 45min
Totaal 2u. 20min
12 portions
Ingrediënten
Pastry
-
oil for greasing
-
water250 g
-
lard150 g
-
plain flour600 g
-
salt1 tsp
Filling
-
water500 g
-
eggs3
-
brown onion cut into halves80 g
-
rindless bacon rashers cut into pieces100 g
-
lard20 g
-
pork mince300 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
fresh baby spinach leaves (approx. 12 leaves)20 g
-
blue cheese (optioneel) sliced70 g
-
English mustard to serve
-
cornichons to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
703.4 mg
Eiwitten
16.8 g
Calorieën
1884.8 kJ /
448.8 kcal
Vetten
23.3 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
8.9 g
Koolhydraten
42.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Street Food
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Festive fruit cake
30h 55min
Christmas cake
196h 35min
Layered Jaffa® slice
2h 30min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Shortbread
1h