Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- oil, for greasing
- 250 g water
- 150 g lard
- 600 g plain flour
- 1 tsp salt
Filling
- 500 g water
- 3 eggs
- 80 g brown onion, cut into halves
- 100 g rindless bacon rashers, cut into pieces
- 20 g lard
- 300 g pork mince
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp salt
- ½ tsp freshly ground pepper
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried sage
- 20 g fresh baby spinach leaves (approx. 12 leaves)
- 70 g blue cheese, sliced (optioneel)
- English mustard, to serve
- cornichons, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1884.8 kJ / 448.8 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 703.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional gravy
25min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Guinness beef pies
2h 15 min.
Shepherd's pie
55min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Pork with black bean sauce
30min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Beef and mushroom hot pot
2h