Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- oil, for greasing
- 250 g water
- 150 g lard
- 600 g plain flour
- 1 tsp salt
Filling
- 500 g water
- 3 eggs
- 80 g brown onion, cut into halves
- 100 g rindless bacon rashers, cut into pieces
- 20 g lard
- 300 g pork mince
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp salt
- ½ tsp freshly ground pepper
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried sage
- 20 g fresh baby spinach leaves (approx. 12 leaves)
- 70 g blue cheese, sliced (optioneel)
- English mustard, to serve
- cornichons, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1884.8 kJ / 448.8 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 703.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky buns with brown sugar glaze
2h 30 min
Cornish pasties
2h
Chicken cacciatore
50 Min
Butter chicken
55 min
Aussie meat pies
2h
Quiche Lorraine
45min
Lamb and Leek Pie
2h
Granini slice
2h 15 min
Guinness beef pies
2h 15 min
Pork and apple cider stew
1h 40 min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Pea and ham soup
2h 20 min