Apparaten en Accessoires
Madras curry powder
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
135 g
Ingrediënten
-
fresh curry leaves20
-
dried long red chillies5
-
black peppercorns1 tbsp
-
coriander seeds2 ½ tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
fenugreek seeds2 tbsp
-
fennel seeds1 tbsp
-
black mustard seeds2 tsp
-
allspice berries1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
salt1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 135 g
Natrium
7038.9 mg
Eiwitten
16.3 g
Calorieën
1425.3 kJ /
340.6 kcal
Vetten
9.8 g
Vezels
24.2 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
65.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sri Lankan red beef curry
1u. 40min
Thai red curry paste
15min
Tandoori paste
5min
Rogan josh
1u. 35min
Cucumber and mint raita
30min
Pork vindaloo
2u. 20min
Coriander chilli chutney
5min
Beef madras
1u. 30min
Lamb saag
1u. 30min
Bhuna gosht
1u. 20min
Chicken korma
45min
Murgh makhani (Butter chicken)
1u. 15min