Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 50 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 40 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 150 g dry white wine
- 650 g water
- 1 tsp saffron
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2140.3 kJ / 509.5 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1402.6 mg
Alternatieve recepten
Polenta
25min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Asparagus risotto
40 Min
Mushroom risotto
30 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Classic zabaglione
15min
Gnocchi
1h 40min