Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 500 g purple sweet potato, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 300 g purple carrots, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 120 g liquid vegetable stock (or stock of choice - see Tips)
- 40 g butter
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 120 g celery stalks, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g tomato paste
- 300 g ripe tomatoes, cut into quarters (see Tips)
- 500 - 600 g beef mince
- 150 g peas (fresh or frozen)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- fresh oregano, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1828.2 kJ / 435.3 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30min
Shepherd's pie
55 Min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Chilli con carne
40min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2h 20min
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Kid-friendly butter chicken
35min
Banana and oat mini muffins
40min
Apricot chicken risotto
30min