Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g roasted unsalted peanuts (see Tips)
- water, for soaking
Base
- 60 g extra virgin coconut oil, plus extra for greasing
- 150 g rolled oats
- 50 g pecans (see Tips)
- 100 g pitted Medjool dates
- 20 g desiccated coconut
- 1 tsp ground cinnamon
- 2 tsp pure maple syrup
Filling
- 100 g pitted Medjool dates
- 60 g coconut cream
- 30 g virgin coconut oil
- 1 tsp natural vanilla extract
- 100 g banana
Topping
- 150 g dark chocolate, broken into pieces
- 3 tsp grapeseed oil
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1384.3 kJ / 329.6 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 22.1 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 8.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hazelnut crunch bliss balls
40 min
Peanut butter choc chip slice
1 godz. 15 min
Macadamia protein balls with coconut butter
40 min
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Carrot cake bliss balls
40 min
Cranberry chocolate snack bars
1h 40min
Vanilla protein balls
20min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Basic berry muffins
40 min
Gluten free chocolate brownie
45 min
ANZAC slice
1h 40min