Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g potatoes (approx. 3) peeled, cut to fit feeder tube (see Tips)
- 50 g unsalted butter, pus extra melted to grease
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 129.7 kJ / 31 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 11.1 mg
Alternatieve recepten
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1h
Neapolitan pizza
1h 30min
Herb and garlic dip
5 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 menit
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10 min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Traditional French chocolate canelé
49h
Edna's lemon curd teacake
40min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min