Apparaten en Accessoires
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
Voorbereiding 15min
Totaal 4u. 15min
4 portions
Ingrediënten
Sri Lankan hot fruit chutney
-
white sugar200 g
-
white vinegar900 g
-
garlic powder30 g
-
ground ginger30 g
-
Kashmiri chilli powder to taste40 g
-
sea salt2 tsp
-
fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths900 g
Roast chicken
-
whole chicken1200 - 1400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Natrium
1001.8 mg
Eiwitten
250.1 g
Calorieën
11195.8 kJ /
2644.2 kcal
Vetten
180.3 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
54.8 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Power Muesli
Geen beoordelingen
Korean Bo ssam
29u. 20min
Tandoori Marinade
10min
Korma spice blend
5min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20min
Beef rendang
6u. 20min
Sausage sizzle with beer braised onions
1u. 15min
Crab linguine
30min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1u. 15min
Bunny Chow with Durban Curry
3u.
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1u.
Chiang Mai noodles
25min