Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sri Lankan hot fruit chutney
- 200 g white sugar
- 900 g white vinegar
- 30 g garlic powder
- 30 g ground ginger
- 40 g Kashmiri chilli powder, to taste
- 2 tsp sea salt
- 900 g fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths
Roast chicken
- 1200 - 1400 g whole chicken
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 11195.8 kJ / 2644.2 kcal
- Eiwitten
- 250.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 180.3 g
- Verzadigd vet
- 54.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1001.8 mg
Alternatieve recepten
Lamb saag (Noni Jenkins)
1h 15 min.
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Thai red pork curry
35min
Korean Bo ssam
29h 20min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15 min.
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Turmeric lime chicken skewers
1 godz. 30 min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8sa 50 dk
Thai beef salad
1h 15 min.