Steamed snapper, black beans and rice

Steamed snapper, black beans and rice

5.0 7 beoordelingen
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 10min
8 portions

Ingrediënten

  • fermented black beans (see Tips)
    80 g
  • water plus extra for soaking beans
    1000 g
  • garlic cloves
    4
  • eschalots
    5
  • piece fresh ginger peeled and cut into thin slices
    70 g
  • peanut oil
    40 g
  • light soy sauce
    20 g
  • Shaoxing wine
    40 g
  • ground white pepper
    1 tsp
  • jasmine rice
    350 g
  • snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
    8
  • spring onions/shallots white and light green part only, cut into batons (6 cm)
    4

Voeding per 1 portions

Calorieën 268 kcal / 1125.9 kJ
Eiwitten 29 g
Vetten 7.6 g
Koolhydraten 19.7 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 1.6 g
Natrium 284.1 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...