![Steamed snapper, black beans and rice Steamed snapper, black beans and rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E6F5F9CE-E132-44AD-AA2F-EDC012F237EC/Derivates/34EB9E77-AC12-43FB-BFB8-FD7F966B3548.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 284.1 mg
Alternatieve recepten
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Temaki sushi (TM6)
1 Std. 40 Min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 Min
Boiled eggs
20 Min
Jasmine rice
35 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 godz. 10 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Brown rice salad
40 Min
Steamed Chinese greens
30 Min
Long-grain white rice
35 Min