Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 284.1 mg
Alternatieve recepten
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Steamed Chinese greens
30 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1sa
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1sa 10 dk
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Boiled Eggs
20min
Salmon rice bowl (gut health)
45 min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Simple steamed salmon
30 min