Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 284.1 mg
Alternatieve recepten
Steamed Chinese greens
30 λεπτ.
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Steamed Fish Fillets
25 λεπτ.
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Steamed fish with green mash
50 λεπτ.
Hoisin tofu with brown rice
50 λεπτ.
Chicken stock paste
45min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1ωρ.
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Salmon with fennel and apple salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Simple steamed salmon
30 λεπτ.