Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork tenderloin, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 150 g water
- Voeding
- per 180 g
- Calorieën
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 2360 mg
Alternatieve recepten
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40 min
Buddha's Delight
55min
Mala Bakkwa
4j 35 menit
Authentic Meat Floss
1h 40 min
Pork Trotter Jelly
8h
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Luo bo gao (radish cakes)
25sa 20 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min