Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork tenderloin, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 150 g water
- Voeding
- per 180 g
- Calorieën
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 2360 mg
Alternatieve recepten
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 λεπτ.
Pork Balls
20 λεπτ.
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 λεπτ.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 λεπτ.
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Soy milk
24h 30min