Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g cold water
- 20 g spring onions, chopped
- 10 g fresh ginger, sliced
- 300 g prawn flesh, cold
- 30 g egg white, cold
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g tapioca starch
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1657 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 4877 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Lemon Chicken
25 Min