Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g cold water
- 20 g spring onions, chopped
- 10 g fresh ginger, sliced
- 300 g prawn flesh, cold
- 30 g egg white, cold
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g tapioca starch
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1657 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 4877 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Fish Ball Soup
2h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
Geen beoordelingen
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min
Shallot Oil
25 Min
Mala Bakkwa
4h 35min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45p
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Yam Rice
45p
Lotus Leaf Glutinous Rice
1óra 35p
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45p