Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g potatoes, peeled and cut into thin slices
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 300 g Edam cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 250 g onion, peeled, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 600 g tomato passata
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 2 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp white sugar
- 1200 g chicken breast, skinless, cut into halves
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp fresh ground black pepper
- 500 g broccolini or broccoli cut into florets, trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3471.1 kJ / 829.6 kcal
- Eiwitten
- 61.7 g
- Koolhydraten
- 44.4 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 911.8 mg
Alternatieve recepten
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Smash burger taco
40 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 Std.
Lamb sausage ragu
30 Min
Mini chicken kyivs
45 Min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Swedish meatballs and mash
50 Min