Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 12 sponge fingers (approx. 100 g)
- 3 tbsp sherry (optional)
Raspberry jelly
- 6 gelatine leaves
- chilled water (approx. 350 g), to soak
- 400 g frozen raspberries
- 800 g canned sliced peaches
- 150 g caster sugar
- 50 g water
Custard
- 500 g milk
- 2 eggs
- 50 g plain flour
- 80 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 600 g pouring (whipping) cream
- 8 tbsp flaked almonds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2163.6 kJ / 517.1 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 85.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Broccoli and ham pasta bake
1h
Kedgeree
45 min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Mini chocolate bundts
45 min
Pea and mint soup
20 Min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1u. 15min
Victoria sponge cake
1 Std. 20 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Easy lamb hotpot
2 Std.