Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 12 sponge fingers (approx. 100 g)
- 3 tbsp sherry (optional)
Raspberry jelly
- 6 gelatine leaves
- chilled water (approx. 350 g), to soak
- 400 g frozen raspberries
- 800 g canned sliced peaches
- 150 g caster sugar
- 50 g water
Custard
- 500 g milk
- 2 eggs
- 50 g plain flour
- 80 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 600 g pouring (whipping) cream
- 8 tbsp flaked almonds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2163.6 kJ / 517.1 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 85.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional Christmas cake
3h 15min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2u. 50min
Christmas mince pies
1h 40 min
Victoria sponge cake
1h 20 min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Retro prawn cocktail
20p
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20 min
Chocolate miso eclairs
1 Std. 45 Min
Fish pie with mashed potato topping
2j
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min
Mint sauce
5min
Mini apple crumble cakes
1h 15min