Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 261.6 g
- Verzadigd vet
- 20.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 754.4 mg
Alternatieve recepten
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Beef and beer pie
1h 40min
Rosemary meat pies
3h 30min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Irish lamb stew
6h 20min
Bread bowl chicken stew
3h 45 min
Classic beef burgers
1h
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min