Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 261.6 g
- Verzadigd vet
- 20.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 754.4 mg
Alternatieve recepten
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Cornish Pasty
1h 30min
Sticky meatball subs
1 godz.
Family chicken galette
1hod. 55min
Meatloaf
1h 20min
Cornish pasties
2 Std.
Whitebait fritters
35 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Cheese and bacon scones
35 min
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.