Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 261.6 g
- Verzadigd vet
- 20.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 754.4 mg
Alternatieve recepten
Steak and kidney pudding
3h 45min
Retro prawn cocktail
20min
Baguettes
3h 45min
Onion Pie
2 Std.
Pork pies
2u. 20min
Prawn Cocktail
15min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Iced puff pastry
40min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Sausage sizzle with beer braised onions
1u. 15min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min