Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)

Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)

4.9 9 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 3u. 35min
10 portions

Ingrediënten

  • boneless pork leg roast
    1800 g
  • rock salt plus extra for crackling
    1 tbsp
  • zucchini (approx. 1), cut into pieces
    130 g
  • pumpkin seeds
    25 g
  • sunflower seeds
    25 g
  • fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)
    2 - 3 sprigs
  • streaky bacon cut into pieces
    60 g
  • onion cut into quarters
    100 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • pork mince
    250 g
  • dried cranberries
    30 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 411.6 kcal / 1728.7 kJ
Eiwitten 46.6 g
Vetten 23.5 g
Koolhydraten 3.6 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 7.7 g
Natrium 944.5 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...