Compatibele versies
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Eiwitten
- 46.6 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 944.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish pie with cauliflower mash
1h 15 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Cauliflower flammkuchen
1h
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Chilli mussels with risoni
35 Min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Beef and mushroom hot pot
2h
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15 min