Compatibele versies
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Eiwitten
- 46.6 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 944.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Sunday lamb roast
1h 55 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Rum and raisin ice cream
24h 10 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3ωρ. 15 λεπτ.