Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Eiwitten
- 46.6 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 944.5 mg
Alternatieve recepten
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 Std. 15 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3hod. 15min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef ragu
1 godz. 25 min